• Deti na svadbe? Žiaden problém!

    A je to tu:

    Plánujete svadbu, a medzi svadobnými hosťami budú aj deti. Svadba je dlhá, občas je len o sedení, rečiach dospelých, popíjaní dospeláckych drinkov. Ako však zabaviť detičky, aby čas strávený na svadbe bol príjemný pre ne, ale aj pre dospelákov?

     

    Nápadov máme rovno niekoľko, a sú veľmi ľahko zrealizovateľné. Začať môžete pripravením „stola pre malkáčov“. Malý stôl si nemusíte kupovať, oslovte pozvané rodinky s malými deťmi. Každá rodinka s malými deťmi má taký doma, a určite vam ho rada zapožičia.

     

    Môžete ho prikryť čistým veľkým papierom, a hneď tak vytvoríte obrovský priestor na kreslenie. A nezabudnite na farbičky :). Nám sa veľmi páčia sety pre deti, ktoré môžete vytvoriť špeciálne pre každé dieťa zvlášť s ohľadom na jeho vek a záľuby.

    Alebo vytvorte kútik, kde im pripravíte malý domček, s pohodlným sedením a knižkami na čítanie.  Môžete pridať pár hier, puzzle, alebo lego.

    Pri výbere kníh, či hračiek nezabudnite na vek detí, ktoré budú na svadbe.

    Ak plánujete svadobnú oslavu natiahnuť aj do večerných či nočných hodín, čo u nás nieje neobvyklé J, možno by stálo za to, zavolať si niekoho, kto sa s deťmi zahrá a bude im vymýšlať zábavu.

    Kľudne to môže byť aj dievča od susedov, ktoré má veľmi rado deti, a vy ho dôverne poznáte.

    A čo je veľmi dôležité:  vytvorením zábavy pre detičky podvedome vytvárate aj priestor pre zábavu, či príjemný rozhovor pre ich rodičov. A verte, budú na vás z láskou dlho spomínať .

    foto: Pinterest

    https://sk.pinterest.com/easywedding/inšpirácie-deti-na-svadbe-inspirations-everything-/