• Nadýchnime sa a spolu privítajme jar

    Náš život stále poznačuje korona a zmena rytmu, na ktorý sme boli zvyknutý, práve preto si treba dopriať radosť, ktorú vieme vnímať v tomto voňavom ročnom období.

    Mnohí, pretože sa tešia na svoju svadbu a na nádhernú kvetinovú výzdobu, ktorá tento deň sprevádza.

    A iní pre to, že je to také čerstvé, krásne voňavé a príjemné – vnímajúc tajomný rituál, ktorý dokáže len príroda.

    Znova pomaly vyrastajú zo zeme malé nežné lístky a stopky s púčikmi na ktorých sa za slnečného počasia udeje zázrak a rozkvitnú.

    Nechajme sa uniesť týmito krásnymi chvíľami, doplňte si energiu, ktorú nám čoraz častejšie svietiace slnko a nádherná čerstvá príroda dáva.

     

     

    Tento rok 2021 sa aj svetoznámy tvorcovia trendov PANTONE rozhodli pre trend farieb inšpirovaných jarnými odtieňmi a to jemnou svetlo sivou a veselou žltou.

     

    Skúste si spolu s nami doma vytvoriť nejaké príjemné zátišie s našimi produktami. Naše farebné slamky, kvetinkové poháriky či zaujímavé sivo biele servítky vyčaria novú sviežu atmosféru. Naaranžujte si malé cibuľoviny ako sú tulipány, hyacinty, snežienky či krókusy v našich košíčkoch budú efektné nielen na balkóne ale aj uprostred stola priamo vo Vašej obývačke.

     



    Možno sa inšpirujete aj vy nevesty, ktoré sa rozhodujete akú farebnosť zvoliť touto zaujímavou a nežnou kombináciou. Ponúkame Vám rovno túto tému v našich farebných paletkách v kategórii Farba žltá /zlatásivá/strieborná.

    A náš typ na kytice?

    Tak napríklad záplava bielej a trendovej žltej to sú Frézie, Tulipány, Narcisy, Scily, Anemonky, Forsythie – Zlatovky a k tomu Pussy Wilow teda nádherné šedé bahniatka, či listy Solidaga naaranžované nielen vo svadobnej kytici, ale aj v našich kovových bielych krčahoch a na stoloch umiestnené drevených plátoch ktoré vás čakajú v našej ponuke.

    K tomu sa prejdite pod slavobránou s bielych a žltých balónov na sviežej zelenej lúke a jar a Vaša svadba sa môžu začať!

    zdroj: Pinterest, Easywedding, a súkromny archiv