• Alternatívne svadobné knihy hostí, ktoré si nesmiete nechať ujsť

     

    Je načase rozlúčiť sa s tradičnými svadobnými knihami, na ktoré len padá prach vo vašej poličke a zaberajú miesto. Mnoho párov dnes už hľadá nové alternatívy ako svadobnú tradíciu oživiť a dodať do nej kúsok seba. Zostavili sme pre vás zoznam našich najobľúbenejších alternatív svadobnej knihy, ktoré istotne dodajú vašej svadbe jedinečný prvok, na ktorý vaši hostia tak skoro nezabudnú!

     

    Svadobná kniha plná obálok s prianiami

    Táto verzia má pravdepodobne najbližšie k tradičnej svadobnej knihe, avšak prináša malú zmenu. Hostia si istotne zamilujú novú verziu a radi vyplnia tieto roztomilé kartičky s odkazmi, ktoré potom skryjú do maličkých rozkošných obálok. Neklaďte kreativite hranice a dozdobte si svadobnú knihu niekoľkými drevenými konfetami alebo malými kvietkami, aby ste prilákali pozornosť hostí. Táto kniha môže byť perfektným doplnkom vašej vonkajšej rustikálnej svadby.

     

     

    Svadobná kniha ako nádobka na želania

    Táto jednoduchá, ale nádherná nádoba zlatoružovej farby je na predaj už aj so 100 srdiečkami. Vaši hostia môžu novomanželom napísať svoje najrôznejšie želania na prázdne srdiečka a vložiť ich do nádobky. Nevesta a ženích si istotne túto nádobu radi vystavia v ich novej domácnosti a budú na ňu vždy s radosťou hľadieť a spomínať. Ak plánujete svadbu v ružovozlatej kombinácii, táto nádobka je tou perfektnou možnosťou.

     

    Drevený rámik a závesné odkazy

    Tento elegantný biely rámik dokáže najkrajšie zachytiť krásne odkazy či fotky od vašich najbližších. Môžete si ho potom vyvesiť vo svojom domove a prežiť krásne spomienky pri každom pohľade naň. Čo tak k tomu pridať malý fotokútik s rôznymi rekvizitami, aby sa vaši hostia mohli vyblázniť? Tento skvost je skvelým nápadom pre intímnejšie svadby.

     

    Vystavajte si svadobnú knihu z blokov

    Táto „kniha“ patrí medzi našich najzábavnejších favoritov. Vaši hostia vám môžu zanechať krásne odkazy na prázdnych drevených blokoch a potom z nich postavať vežu. Istotne ich veľmi pobaví poskladať ich tak, aby im hneď nepopadali. Čo tak to po svadbe zaradiť do zbierky vašich obľúbených hier?

     

    Svadobná puzzle kniha

    Poproste vašich hostí, aby napísali správu do každého kúska skladačky a potom ich pospájali tak, aby vytvorili dokonalý tvar srdca. Je to skvelý spôsob ako si prečítať všetky správy od hostí naraz, ale tiež je to zábavná puzzle skladačka, ktorú si môžete kedykoľvek rozobrať a opätovne poskladať.

     

     

    Drevená svadobná kniha v tvare rámčeka

    Ide o podobný koncept akým bola už spomínaná nádobka na priania, ale pre nás je toto osobný favorit. Vaši hostia môžu napísať svoje krásne správy na maličké drevené srdiečka, ktoré sa potom ľahko vsunú cez hornú otvorenú časť rámu. Je to perfektná svadobná kniha, ktorá miesto toho aby na ňu sadal prach na polici, môže byť vyvesená na stene vašej domácnosti, aby ste si ju mohli prečítať zakaždým, keď okolo nej prejdete. Predstavuje ďalší perfektný klenot pre vašu rustikálnu svadbu.

     

     

    Svadobná kniha v tvare dreveného stromu želaní

    Tento jednoduchý strom želaní vytvorí na vašej svadbe krásny doplnok. Je to dokonalý spôsob ako povzbudiť vašich hostí, aby napísali odkaz na prázdne drevené srdcia a potom ich zavesili na strom. Krásna sentimentálna dekorácia, ktorá jednoznačne vynikne aj vo vašej domácnosti.

    Veríme, že sa vám naše nápady na perfektné svadobné knihy páčia, a že jednu z nich zahrniete do vášho svadobného zoznamu. Nech si už vyberiete ktorúkoľvek z nich, vaši hostia ju budú  zaručene zbožňovať! Máte už svojho favorita?