• Svadba snov v odtieni Rose Gold

    Chceli by sme Vám predstaviť tak veľmi obľúbenú nami, ale aj Vami farbu Rose Gold – Ružovozlatú. Tak veľmi pôvabná, nenásilná a zároveň veľmi nadčasová farba si získava čoraz viac obľúbencov aj v svadobných dekoráciach a my sme Vám pripravili malý prehľad toho, čo všetko viete nájsť u nás na eshope v tejto krásne farbe.

    Tak sa nechajte inšpirovať:

    Balónová klenba 

    Rose gold je aktuálne tou najtrendovejšou farbou! Oslovila aj vás a radi by ste si ju vybrali ako hlavnú tému svojej svadby? Súhlasíme! Pripravili sme si pre vás niekoľko svadobných ozdôb v tejto farbe, ktoré by jednoznačne na vašej rose gold svadbe nemali chýbať. 

    Tento doplnok na rose gold svadbe jednoducho nesmie chýbať! Balónová klenba z ružového zlata je dokonalým pozadím pre vašej fotografie. Alebo ich môžete zavesiť nad stôl so sladkým. Balóniky dodajú priestorom slávnostný nádych a posunú vašu svadbu na iný level! Toto jednoducho musíte mať! 

    Svadobná kniha hostí 

    Po svadbe si istotne radi prečítate svoju svadobnú knihu. Je preplnená spomienkami, ktoré budú trvať navždy! Preto je obzvlášť krásne, ak má kniha návštev nádych rose gold, rovnako ako zvyšok svadby! Našou obľúbenou knihou je jednoduchá kniha „love“, ktorá najkrajšie reprezentuje vašu lásku. Milujeme ju! 

    Škatuľka na prstene

    Pripravili sme si pre vás klasické sklenené škatuľky na prstene v odtieňoch rose gold. Majú krásny guľovitý geometrický tvar. Urobte si ju ešte osobnejšími tým, že ju doplníte o vaše mená, dátum svadby alebo možno nejakým milým citátom? 

    Dekorácie na stoličky 

    Označenie na Stoličky – Better Together – Ružovo Zlatá

    Prirodzenenevesta a ženích si v tento špeciálny deň zaslúžia špeciálne stoličky. Alebo inak povedané – menovky! Tie krásne dopĺňajú váš svadobný stôl. Sú ozaj nádherné a samozrejme praktické! Každý už na prvý pohľad vie, kde vás nájde. 

    Držiaky na menovky 

    Potrebujete usadiť hostí tak, aby si každý svoje miesto bez problémov našiel? Máme riešenie! Prečo nepoužiť naše držiaky na menovky v ružovo zlatej farbe. Môžete do nich vložiť menovky pre každého hosťa a tým sa uistiť, že každý nájde to svoje meno a miesto. Existuje veľa druhov a tvarov. Páčil  by sa vám trojuholník, srdiečko či obdĺžnik? Stačí si vybrať. 

    Balóny 

    Balónov nikdy nie je dosť! Sú tou základnou esenciou ako premeniť priestor na skutočný večierok. Stačí ich rozvešať a vualá! Samozrejme, že ich potrebujete mať vo farbe rose gold, aby krásne ladili s celou svadbou. Rovnako ich však môžete krásne skombinovať s jednofarebnými balónmi alebo s balóniky s konfetami. Alebo skombinujte všetko dokopy a vytvorte nezabudnuteľný mix! 

    Pôsobivé osvetlenie

    Nádherná jesenná svadba by mala mať určite prijemné osvetlenie, ktoré bude dotvárať celý priestor konania svadobnej oslavy. Decentné a zároveň jednoducho použitelné sú určite tieto svietiace LED kábliky ukončené korkom. Stačí ich jednoducho vložiť do prázdnej sklenenej fľaše a zaplnúť ich tlačidlo na korkovej zátke a nádherné osvetlenie je na svete.


    foto: easywedding.sk