• Jesenné inšpirácie pre svadbu snov v roku 2020

    Teplota postupne klesá a my sa pomaličky opäť raz lúčime s dlhými slnečnými dňami. Aj tento rok nastal čas privítať horúce pumpkin spiced lattes a nekonečnú škálu farieb, ktorú si pre nás pripravila jeseň.

    Práve vďaka tejto explózii oranžovej, červenej či horčicovej farby je jeseň jedným z najobľúbenejších období v roku povedať svojej polovičke ÁNO. Preto sme sa rozhodli s vami podeliť o zopár našich najobľúbenejších jesenných detailov a doplnkov, ktoré jednoducho nesmú na tohtoročnej jesennej svadbe chýbať! Či už hľadáte maličké dekorácie na stôl alebo dekorácie na svadobnú tortu – je čas sa inšpirovať!

    Jesenné svadobné dekorácie

    Jesenné svadby sú často nedocenené a nevesty radšej snívajú o obľúbených jarných či letných svadobných večeroch. Ale práve naopak! My si myslíme, že jesenné svadby sú nesmierne podceňované! Bohaté a sýte odtiene oranžovej a červenej, svieži vánok vo vzduchu, ktorý sa dopĺňa so zlatistými odtieňmi doplnkov vytvára dokonalú atmosféru pre čarovné jesenné svadby.

    Jeseň je tým  správnym časom pre plánovanie svadby v rustikálnom štýle a ak sa rozhodnete usporiadať nezabudnuteľnú jesennú svadbu, mali by ste jednoznačne zvážiť možnosť outdoorovej svadobnej hostiny. Napokon, neexistuje nič čo by vás naladilo do jesennej atmosféry viac ako padajúce lístie a pestrofarebné kombinácie v korunách stromov. Predstavte si všetky tie nádherné fotky!

    Zadovážte si na svadobnú hostinu niekoľko vonkajších ohrievačov, ktoré sa postarajú o pocit domova a vuala! Medzi naše najobľúbenejšie doplnky jednoznačne patria lampášiky alebo dlhé reťaze maličkých svetielok, ktoré nielenže krásne lemujú priestory či každý stôl, ale tiež pomáhajú vytvoriť nezabudnuteľnú atmosféru. Ak sa rozhodnete posunúť vašu svadbu o krôčik ďalej, určite je dobrý nápad pridať na stôl malinké tekvičky či šišky, a tak zdôrazniť unikátnosť jesene.

     Jeseň na svadobnom stole

     Rustikálne jesenné dekorácie sa dajú využiť pri všetkých aspektoch jesennej svadby. Čo tak by zjednotiť tematiku celej svadby tým, že svadobný stôl vyzdobíte niekoľkými  malými jesennými prvkami? Zlatá a medená farba sú ideálnymi možnosťami tejto sezóny, pretože ich zlatistý nádych sa dá krásne prepojiť s rozličnými žiarivými stolovými dekoráciami, ktoré dodávajú rustikálnej tematike ten správny význam.

    Naše pozlátené držiaky na sviečky  dokážu rozžiariť akékoľvek prostredie. Spravte výzdobu ešte čarovnejšou tým, že pridáte niekoľko dekorácií do prestierania svadobného stola. Malé tekvičky, šišky či zelené lístočky zaručene dodajú hostine dokonalú útulnú atmosféru. Samozrejme nesmú chýbať konfety!

    Rustikálne svadobné doplnky

     Jesenná svadba zvyčajne prichádza s dotykom chladného počasia a s ňou aj potreba vrstviť sa. Prečo neprichystať svojim hosťom zopár prikrývok, aby si sa cítili pohodlne a mohli tak pokračovať v oslavách až do rána?

    Ďalším z našich favoritov je aj stanica na horúcu čokoládu, kde si hostia môžu vychutnať horúci drink, ktorý v nich nabudí dobrú náladu, no zároveň ich aj zahreje. Pridajte k nej aj zásoby marshmallow či škorice. Ak chcete na oslave tú najlepšiu náladu, čo tak pridať k horúcej čokoláde aj pár kvapiek brandy?

    Kvety jesene

    Jeseň je sezóna, ktorá pomáha teplým farbám žiariť. Nič nekričí jesenná svadba viac ako horľavé odtiene oranžovej, sýta červená či purpurovočervená s náznakom ružovej. Tieto odtiene dodávajú priestoru perfektnú zmes tepla a vytvárajú odvážny doplnok na svadobnej hostine.

    Ak premýšľate nad zakomponovaním tejto farebnej škály do svadby, určite by ste mali zvážiť tieto farby aj do vašej svadobnej kytice. Ak tieto odvážne farby nie sú súčasťou vašej vysnívanej svadby a radšej by ste siahli po niečom jemnejšom, tak nezúfajte. Čo tak tieto tóny začleniť do toaletných stolíkov či rôznych papierových doplnkov? Dokonca aj ten najemnejší nádych teplých farieb postačí na oživenie vášho interiéru rovnako ako aj na doplnenie trendových farieb tejto sezóny.

    Rustikálna svadobná torta

     Dnes už rustikálne svadobné torty zdobia svadby v ktoromkoľvek ročnom období. Avšak ich krása najkrajšie vynikne práve na jeseň. Nádherné prírodné farby dokonale ladia s rustikálnym dreveným dekórom a ľahkým prírodným dojmom. Rustikálna svadba je vynikajúcou príležitosťou na vyzdobenie obnaženej bielej torty. Stačí spárovať jednoduché rustikálne  lístie s pestrofarebnými kvetmi a prípadne ho doplniť o bobule, krehké listy alebo našou drevenou dekoráciou Mr & Mrs.

    Ak sa silou mocou chcete vyhnúť tradičnej svadobnej torte, ale radi by ste zachovali rustikálnu tému, potom naša donutová stena TREAT YOURSELF je tou správnou voľbou. Ozdobte ju farebnými donutmi, ktoré budú perfektne pasovať do farebnej schémy a vytvoríte tak dokonalú alternatívu pre netradičnú svadobnú tortu. Len sa nezabudnite uistiť, že máte dostatok donutov pre všetkých!

    Dúfame, že vás naše nápady inšpirovali, a že príchod novej sezóny privítate so všetkými týmito úžasnými jesennými prvkami ako sa patrí.  Nezabudnite sa podeliť o svoje tipy nápady a obrázky na našom Instagrame a označte nás na #easyweddingsk!

    credit: pinterest, easyweddingsk, https://pin.it/qhtrud4yu7nlvc